Pakket "Doe Maar"

Geniet van zorgeloos barbecueën terwijl wij alles voor je regelen, van heerlijk sappig vlees tot smaakvolle bijgerechten.

Ons BBQ pakket "Doe Maar" is helemaal compleet, zodat jij je alleen nog maar hoeft te concentreren op het inschenken van de drankjes en het genieten van de gezelligheid. Wij nemen de rest voor onze rekening!

Wat zit er allemaal in ons BBQ pakket Doe Maar?

Je ontvangt maar liefst 4 stukken hoogwaardig BBQ vlees, zorgvuldig geselecteerd om jouw smaakpapillen te verwennen. Denk aan sappige hamburgers, malse kipspiesjes, smakelijke worstjes & meer, alles perfect gekruid en klaar om op de grill te leggen.

Maar dat is nog niet alles! Onze BBQ pakketten worden aangevuld met heerlijke bijgerechten, rechtstreeks uit onze winkel. Van huisgemaakte salades tot smeuïge aardappelsalade en koude schotel,  versgebakken brood met kruidenboter, vers fruit en sausjes, dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je barbecue compleet te maken.

Voor vis of vegetarische opties neem contact op met de winkel, we bespreken graag met je de mogelijkheden. 


Grote groepen 

Voor familiedagen, bedrijfsfeestjes of teamuitjes is ons BBQ pakket "Doe Maar" de ideale keuze. We begrijpen dat elke gelegenheid uniek is, daarom zijn we flexibel en passen we ons graag aan naar de wensen van onze klanten. Voor een op maat gemaakt pakket, aarzel niet om contact op te nemen met onze winkel. We staan klaar om samen met jou het perfecte barbecue-evenement te creëren!


Bestellen

Ons BBQ pakket, compleet met heerlijk vlees en smaakvolle bijgerechten, kost €17,99 per persoon. Bestellen is eenvoudig - je kunt dit snel en gemakkelijk doen via onze website. Liever persoonlijk contact? Geef ons dan een belletje en we helpen je graag verder met je bestelling.

Waar wacht je nog op? Laat het feest beginnen!